Erkenning


Jip & Jan is erkend bij verschillende beroepsorganisaties. Dit zijn zowel wereldwijd erkende beroepsorganisaties als nationale beroepsorganisaties. De organisaties bieden ondersteuning, training en ontwikkeling aan al hun leden. Het doel is ervoor te zorgen dat aangesloten personen en organisaties zijn opgeleid volgens de hoogste normen en dat zij hoge professionele kwaliteit bieden aan hun eigen studenten. Dit zorgt voor vertrouwen bij het grote publiek wanneer ze kiezen voor een geregistreerde opleiding.

 

Yoga Alliance International

Jip & Jan is een officiële Yoga Alliance Registerd (Childrens)Yoga School (RYS en RCYS). De Yogateacher opleiding is geregistreerd als 200hr (RYT) en de basic en allround kinderyoga opleiding als 95 uur (RCYT). Yoga Alliance International is de grootste organisatie die de yoga community vertegenwoordigd. Na het afronden van een opleiding bij Jip & Jan kun je je aanmelden bij de Yoga Alliance. Alleen yogadocenten die in het bezit zijn van een  RYT 200, 300 of 500 uur RYTcertificaat kunnen zich als registreren bij deze organisatie. 

 

Nederlands Yoga Vereniging

VeVereniging Yogadocenten Nederlandreniging Yogadocenten Nederland (VYN): VYN is het startpunt voor kwaliteitsyoga. Jip & Jan biedt door de Vereniging erkende specialisaties (60 punten) en bijscholingen (20 punten) aan.  Je kunt lid worden van deze organisatie wanneer je een erkende 4 jarige Yoga docentenopleiding hebt afgerond.

 

Beroepsorganisatie voor kindercoaches

banner adiona Adiona: Dit is de Nederlandse beroepsorganisatie voor  kindercoaches. Na het behalen van je kindercoach certificaat is het mogelijk om je bij deze organisatie aan te sluiten. Adiona biedt ook de mogelijkheid om voordelig een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

 

Jip & Jan register

Naast de internationale en nationale registraties worden docenten en coaches die bij Jip & Jan een opleiding hebben afgerond geregistreerd in het Jip & Jan register. Het register registreert docenten die voldoen aan de kwaliteitsnorm die wij stellen. Registratie geeft je het recht om het Jip & Jan keurmerk op je website te plaatsen. Het Keurmerk bevordert en waarborgt de kwaliteit en professionaliteit van docenten in Nederland en België.

 

Centraal register kort beroepsonderwijs

Afbeeldingsresultaat voor wit logo crkbo